Special

Op onze website laten we mooie plaatsen zien die we hebben bezocht of mooie routes die we hebben afgelegd met de camper, met de motor of op de fiets. Toen ten tijde van de coronapandemie niet gereisd kon worden, hadden we te weinig filmmateriaal om de continuïteit van de website te kunnen voortzetten. Daarom is Wim in zijn archief gedoken en heeft hij korte documentaires, die hij gemaakt had ten tijde van zijn uitzending voor de Verenigde Naties, gepubliceerd op de website. Deze tref je aan op pagina Israël en Jordanië.

In de kerstperiode 2019 hebben we een bijzondere plek gepresenteerd die helaas niet te bezoeken is. Er is helaas geen camperplaats bij dit plaatsje. Wel zijn er terrassen, maar die zijn voor ons te klein. Benieuwd hoe die plek eruitziet? Kijk dan op de pagina Kribbendorp.

Tijdens onze reizen bezoeken we allerlei plaatsen die vaak vallen onder een bijzondere categorie, zoals Hanzesteden, de mooiste dorpen van Frankrijk, Spanje of Wallonië, dorpen met een bijzonder karakter. Op de pagina Categorieën brengen we deze plaatsen overzichtelijk bij elkaar (in bewerking).

 

Tips voor camperaars en motorrijders