Over ons en contact

Wij zijn Wim en Lidy, fervente camperaars sinds 2013. Vóór die tijd trokken we al met de caravan door Europa, maar sinds er een camper is, kan ook de motor mee. De camperreis in de vakantielanden gaat in principe niet over de snelweg, maar door lieflijke en zo mogelijk voor ons onbekende gebieden. En als we dan een paar dagen op een camperplaats of camping vertoeven, zijn de fiets of de motor de ideale vervoersmiddelen om de omgeving te verkennen. Met tips van andere vakantiegangers of tips uit reisboeken worden historische plaatsen of natuurfenomenen bezocht.  Onze Hollandse smous Tootsie was altijd van de partij, zelfs op de motor. Zij trok altijd veel bekijks en liet zich graag fotograferen wanneer ze met haar bril olijk de omgeving in zich opnam. Helaas hebben we haar op 6 mei 2019 vanwege bloedarmoede en de pijn die ze daardoor leed moeten laten inslapen! Inmiddels is er een nieuwe reisgenoot in de groei. Haar naam is Boogie en ze is een mini-Golden Doodle die qua karakter erg lijkt op Tootsie. Hopelijk vindt zij het reizen ook leuk!

Filmen en videobewerking is de hobby van Wim. Alle vakanties worden in HD vastgelegd en zijn daardoor mooie herinneringen. Het bijhouden van de website is de nieuwste hobby. Daarnaast heeft hij tot 2019 nooit andere automerken gehad als Volkswagen. Met trots bestuurde hij dan ook de Volkswagen Karmann Edition, een bijzondere camper die altijd opviel door zijn unieke vorm en strakke afwerking. Zijn broers hadden hem op zijn verjaardag verrast met een baseballcap die speciaal door het Duitse bedrijf Karmann ter beschikking was gesteld en waarvan geen tweede exemplaar bestaat. Maar omdat de beklimming van de alkoof met de jaren steeds meer inspanningen begon te vergen is begin 2019 de Karmann ingeruild voor een Knaus op Fiatbasis met vaste bedden. De Karmann is nu in goede handen van een andere Volkswagenfan, maar de baseballcap heeft Wim gehouden!

Wij publiceren periodiek nieuwe informatie. Wil je hiervan op de hoogte blijven, registreer dan je e-mail hiernaast. Je zult nieuwe publicaties dan niet meer missen.

Natuurlijk mag je ook reageren op de aangeboden informatie. En als je tips over mooie plaatsen en/of trajecten hebt, dan horen wij dat ook heel graag.

Contact is mogelijk via: info@mooieplaatsen.nl

Tips voor camperaars en motorrijders