Almhutten, een rotskerk, een spannende motorrit en een bergrug

Toen we in de maand juni van 2019 de Strada Panoramica delle Vette tussen Comeglians en Ravascletto wilden rijden, bleek dat de winter nog niet helemaal was verdwenen. Sneeuw blokkeerde helaas de weg, maar gelukkig konden we wel nog tot bij de Refugio Chiadinas komen. Maar zelfs dat stuk omhoog bleek een belevenis te zijn. Maar het is geen route voor beginnelingen en zeker niet voor campers!

De film is te vinden op pagina: Trentino

Tijdens ons verblijf in de Pyreneees-Orientales werden we getipt over een bijzondere kerk. In het dorpje Vals is namelijk een kerk boven de rotsen gebouwd, die alleen via een spleet in de rotsen is te betreden. Helaas is vanwege instortingsgevaar een deel van de kerk afgesloten.

De film is te vinden op pagina: Occitanië

Weliswaar zonder camper hebben we dit voorjaar een wintervakantie gehouden in Ramsau am Dachstein. Door de sneeuw hebben we een aantal wandelingen gemaakt langs berghutten. Deel 1 van deze wandelingen voert onder andere langs de Rösteralm en de Sonnenalm waar we muzikaal werden onthaald.

De film is te vinden op pagina: Stiermarken

In deel 2 van de wandelingen langs berghutten nemen we eerst de bus, die ons over een tolweg naar het basisstation van de Dachstein Seilbahn brengt. Van daaruit lopen we omlaag langs onder andere de berghutten Brand-Alm en Dachsteinhaus.

De film is te vinden op pagina: Stiermarken

Het bergmassief dat van noord naar zuid Israël doorkruist, kent vele gezichten. In deze Judean Mountains kun je met de auto, op de fiets of te voet allerlei bijzondere plekken opzoeken. In deel 1 rijden we door het Begin Park, wandelen we bij Wadi Qumran en Wadi Oetalav en fietsen we bij Manhat.

De film is te vinden op pagina: Special

In deel 2 van de film over de Judean Mountains, het bergmassief in Israël, fietsen we bij Sataf, rijden we door de Yehuda Desert, wandelen we bij Fawwar en gebruiken we de fourwheeldrive bij Sodom.

De film is te vinden op pagina: Special

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.