Nieuwe camper

Mooie plaatsen en trajecten

Nieuwsbrief 2021/3

Hallo reader,

Deze en afgelopen week hebben we alvast even van de lente kunnen proeven. Sommigen namen de kans meteen waar en zijn er, ondanks alle beperkingen, meteen op uitgetrokken. Bij anderen begint het camperbloed ook weer te kriebelen. Laten we hopen dat we corona snel onder de knie krijgen en er weer zonder risico gereisd kan worden om mooie plaatsen te bezoeken. Voorlopig moeten we het nog maar doen met de herinneringen uit afgelopen reizen.

Deze maand laten we je kennis maken met twee vestingstadjes, één in de Tarn en één in Noord-Brabant. Daarnaast rijden we met de camper een route door de Tarn en fietsen we een rondje langs Zeeuwse dorpen.

Blijf gezond en veel kijkplezier!

Het Mooie plaatsen-team
France

Schandpaal op marktplein

Castelnau-de-Montmiral (2)
Het vestingstadje Castelnau-de-Montmiral werd al in de 13e eeuw gesticht. Het hoog gelegen stadje met een middeleeuwse centrum, compleet met een schandpaal, is een lust voor het oog.
Netherlands

Karakteristiek marktplein

Geertruidenberg (3)
De vestingstad Geertruidenberg met zijn karakteristieke marktplein was ooit een belangrijk handelscentrum. In de 16e en 17e eeuw vormde het een deel van de Zuiderwaterlinie om de Fransen tegen te houden.
France

Van Bruniquel naar Gaillac

Tarn D964 - Bruniquel-Gaillac
We verplaatsen door de Tarn en nemen de D964 tussen Bruniquel en Gaillac. Onderweg passeren we het mooi gelegen plaatsje Castelnau-de-Montmiral. Dit prachtige plaatsje gaan we uiteraard ook even bezoeken.
Netherlands

Fietstocht op Walcheren

FT naar Domburg (1)
We fietsen op Walcheren een rondje vanaf Gapinge over Domburg. Onderweg passeren we Serooskerke, Oostkapelle, Grijpskerke en Sint Laurens, elk een dorp met een leuke wetenswaardigheid.

Wat publiceren we komende maand?

We fietsen door een Franse Gorge en bekijken onderweg een bijzondere brug en een prachtig dorp. Met de camper rijden we een wijnroute en we bezoeken een stadje met een fort op een berg.
vlammen met website
MailPoet